Spela på OS-hoppen i Sotji

Snart är OS-stunden inne. I början av februari 2014 drar de olympiska vinterspelen igång. Detta år är det Ryssland och Sotji som är värdar. Det är otroligt spännande och OS är en av höjdpunkterna när det kommer till sportevenemang, alla kategorier. Det är också populärt att satsa pengar på, att sätta en slant på vinnaren i en viss gren, eller vilket land som vinner flest guldmedaljer osv. Vilka är våra svenska OS-hopp i Sotji 2014?

I Alpin skidåkning ser vi Hälsinglands stolthet, Andre Myhrer som vi hoppas tar flera medaljer i sin gren. I längdskidåkning har vi en stark trupp, både på dam och herrsidan. Vi ser formstarka åkare som Charlotte Kalla, Emil Jönsson och Marcus Hellner. Även i skidskytte är Björn Ferry ett stort medaljhopp som vi måste hålla tummarna för.

Sist men absolut inte minst är truppen för det svenska ishockeylaget i OS med förbundskapten Pär Mårts i spetsen. Här hittar vi kända namn som Daniel Alfredsson, Johan Gustafsson, Alexander Edler och många fler.

Hur kan jag satsa pengar på OS?

För att spela om pengar på olika OS-grenar så är det först och främst Oddset som gäller. Vid starten av OS så kommer man att se vilka som erbjuder betting på vinterspelen.

Tänk dock på att SVT inte har några sändningar i år. Vinter OS 2014 sänds enbart i Viasats sportkanaler samt i TV 3 och TV 10. Viaplay kan också erbjuda allt från OS om du heller vill följa allt i din dator. Då kan du betta samtidigt som du tittar på alla grenar.