Skraplotter och en kryssning hos Sverigeautomaten

I december kommer Sverigeautomaten ha ett specialerbjudande där du kan vinna en lyxkryssning i Karibien samt andra fina priser till ett värde av 350 000 Euro. Besök sverigeautomaten.com idag för att delta.

sverigeautomaten

Detta behöver du göra för att vara med i Sverigeautomatens tävling.

Skapa ett konto hos sverigeautomaten.com och spela på spelen som du gillar, i och med det samlar du på dig poäng och deltar i tävlingen om en lyxkryssning till Karibien. När du har samlat på dig 50 poäng så får du en skraplott, när du har samlat 50 nya poäng så får du en till lott osv. Du har sedan 24 timmar på dig att skrapa lotten som du har tjänat in via poäng på sidan. Det är i skraplotterna som du kan vinna alla priset, skrapa och se om just Du har vunnit!

Det finns mycket mer än en kryssning i potten, vad sägs om bonusar på 5000 Euro, en iPhone 6 eller iPad? Du kan också vinna en unik chans att delta i en casinoturnering där förstapriset är upp till 1 miljon kronor.

Besök sverigeautomaten.com för mer information om tävlingen samt vilka villkor som gäller.

Andra erbjudanden hos Sverigeautomaten

Hämta ett välkomstpaket hos sverigeautomaten.com som består av upp till 4200 kr uppdelat på tre insättningar. Inte nog med det, du får 75 fria spel att använda på en videoautomat hos Sverigeautomaten. Du får upp till 3000 kr i bonus på din första insättning om du gör det idag. Du har dessutom chans att vinna lyxkryssningen och andra underbara priset!