Isildur1s spelstil som förvånar många

Tidigare i år så gjorde svensken Viktor ”Isildur1” Blom ett uttalande som kanske provocerande en hel del. Det var efter en ganska intensiv vecka med pokerspel och en sjumiljonersvinst på en av dessa dagar som han tillkännagav denna lilla hemlighet.

Han skrev på sin Twitter-profil: –Jag spelar mycket bättre när jag är arg.

Detta kan säkert sticka lite i ögonen på andra spelare samt personer som följer turneringar osv där Isildur1 deltar. Ett mycket kaxigt uttalande, men han är faktiskt ingen dununge precis.

Viktor Blom blev känd under användarnamnet Isildur1 för ett par år sedan då han lyckades spela ihop flera miljoner på bara några veckor. Det var på Ipoker som han började sin karriär. Han gjorde en insättning på 2000 dollar på online casinot och efter bara två veckor så hade han en bankkrulle på hela 1, 5 miljoner dollar. Han hade dock användarnamnet Blom90 under den tiden men gick sedan till ett annat spelbolag och tog namnet Isildur1. Med tanke på sin ringa ålder så har Isildur1 spelat ihop en fantastisk spelsumma under sin karriär.

Han är också känd för sin orädda spelstil, inte bara att han spelar bäst arg. Han går in i varje bord med ett enormt självförtroende. Han kan dessutom spela flera bord samtidigt, en gång upp till 9 stycken på samma gång.

Han är född och uppvuxen i Ed som ligger mellan Uddevalla och Bengtsfors. Isildur1 är fortfarande aktiv och spelar i stora turneringar både fysiskt och online. Vi kan nog säga att Isildur1 är en av våra bästa pokerexporter hittills i historien.