90 år och vann 3,6 miljoner kr på Triss i tv

90 år gammal och nybliven miljonär. Livet kan vända när man minst anar det, och i mitten av mars 2014 så blev Majny Gustavsson 90 år från Täby miljonär på en lott som hon hade köpt från Svenska Spel. Hon skrapade fram tre stycken månadsklöver på sin lott som gav henne en plats i studion på TV4 och Nyhetsmorgon. Där fick hon först skrapa fram ett belopp som hon skulle få i X antal år, en gång i månaden. Beloppet som hon fick var 30 000 kr. Sedan var det dags för att skrapa fram antalet år som hon skulle få pengarna, då blev den 10 år. Den totala summan blev då 3,6 miljoner kronor på 10 år. Hon får alltså 30 000 kronor i månaden i 10 år.

Majny och hennes make som har varit gifta i hela 67 år blev väldigt glada för denna stora vinst. Vinsten kommer säkert att delas med deras dotter och barnbarn men de kommer att unna sig själva en resa. 

Det var lite lustigt var det när Majny skrapade fram sin vinst, hon väntade med att visa upp den för sin man tills det var dags för hans födelsedag. Då slog hon in den skrapade lotten i ett paket och gav till sin man.

Nu kommer Majny att få 30 000 i månaden tills hon fyller 100 år! Det blev en födelsedagspresent som heter duga!